Naar boven

Pas jij bij het Milgro-team?

Onze organisatie groeit en ontwikkelt zich snel. Dit biedt onze medewerkers voortdurend kansen en uitdagingen. Het vraagt ook de nodige flexibiliteit en aanpassingsvermogen van onze medewerkers. Sta jij sterk in je schoenen, benut jij kansen en denk je in oplossingen? Hecht je veel belang aan jouw professionele ontwikkeling? Heb je gevoel voor humor en ben je enthousiast en ambitieus? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je jouw perfecte werkgever hebt gevonden.

We zijn door onze groei regelmatig op zoek naar nieuwe, talentvolle collega’s die ons team sterker maken. Pas jij bij onze organisatie en wil jij meewerken aan onze unieke propositie om winstgevende duurzaamheid te realiseren bij onze klanten? Dan zijn wij altijd geïnteresseerd om kennis met je te maken. Ook als we op dit moment niet direct een passende vacature open hebben staan. Je weet nooit waar zo’n kennismaking vroeger of later toe leidt.

Neem contact op met onze HR-medewerkers via hr@milgro.nl

Ons DNA

Duurzaam

Duurzaamheid, streven naar een betere wereld voor toekomstige generaties, zit in al onze medewerkers.

Integer

We respecteren waarden en normen en nemen de verantwoordelijkheid voor onze eigen handelwijze.

Flexibel

Verandering is een constante en we ondernemen vanuit een onafhankelijke, flexibele positie.

Innovatief

Onze innovaties komen tot stand vanuit creatief denken in oplossingen en het streven ons voortdurend te verbeteren.

Resultaatgericht

We werken hard en nemen de verantwoordelijkheid voor het realiseren van afgesproken, meetbare prestaties.

Professioneel

Succesvol opereren door het leveren van kwaliteit en onze deskundigheid laten blijken in alles wat we doen.

Een bijzondere werkomgeving

Milgro heeft als missie meer waarde te halen uit grondstoffen door de transitie naar een circulaire economie te faciliteren en versnellen. We laten dit zichtbaar terugkomen in onze werkomgeving. Het resultaat is eigenzinnig en inspirerend. Het motto van de inrichting van ons pand is: ‘Hier is niets verspild’. Vrijwel alle materialen die in ons pand zijn toegepast, zijn al een keer gebruikt, of zelfs nooit gebruikt omdat ze niet door de keuring van de oorspronkelijke functionaliteit kwamen. Door er anders naar te kijken zijn ze voor ons echter uitstekend bruikbaar. De materialen hebben een nieuwe toepassing gekregen, zonder dat wij aan werkcomfort, functionaliteit en sfeer hebben ingeleverd. Integendeel!

Ontspanning en sfeer

De sfeer in ons bedrijf is open en informeel.

Naast keihard werken aan ons gezamenlijke doel, vinden we het ook belangrijk om met elkaar te ontspannen. Elke week is er een vrijdagmiddagborrel in de gezellige kantine aan de Pittsburghstraat. Met heerlijke hapjes en een drankje. De personeelsvereniging van Milgro is daarnaast zeer actief en organiseert het hele jaar door sportieve uitjes, gezellige borrels en leuke evenementen. 

Sollicitatieprocedure

Eerste gesprek

Word je uitgenodigd, dan heb je een gesprek met de afdelingsmanager en de HR-officer of HR-manager. We maken kennis en toetsen of het wederzijds klikt. En er wordt uitgebreid ingegaan op jouw opleiding, werkervaring, motivatie en ambities. Ook nemen we je mee in de wereld van Milgro, om je een goed beeld te geven van ons bedrijf. 

Tweede gesprek

Als het eerste gesprek voor jou en ons positief is verlopen, word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Samen met de verantwoordelijke manager ga je dieper in op de werkzaamheden van de functie en wordt er stilgestaan bij de ‘fit’ met Milgro. 

Aanvullende criteria

Voor sommige functies vragen we je tijdens je tweede gesprek een opdracht uit te voeren of een presentatie te geven om een beeld te krijgen van je manier van werken. Een assessment bij een extern bureau kan ook onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Het nabellen van referenten behoort standaard tot de procedure.

Vacatureoverzicht

Senior .NET Ontwikkelaar

Wil jij meebouwen aan onze innovatieve applicaties en zet je graag de nieuwste ontwikkeltools in? Reageer dan nu:

Meer informatie

.NET Ontwikkelaar

Ben jij analytisch, resultaatgericht en wil je meebouwen aan de innovatieve applicaties van Milgro? Dan zijn we  op zoek naar jou!

Meer informatie

Een dagje meelopen...

Elena, Tamar en Marco werken met veel plezier voor het Service Team van Milgro. Wil je weten hoe hun werkdag er uitziet en waarom ze voor Milgro kozen? Bekijk het filmpje!

Enthousiast? Neem contact met ons op!

Stuur ons een e-mail