Naar boven

Milgro zoekt per directe enthousiaste en flexibele collega’s voor de functie van:

Klantenservice Medewerker (oproepbasis)

Verbindend • Flexibel • Veerkrachtig • Analytisch

Kom je bij ons werken, dan betekent het dat je onderdeel bent van dé marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement, met topondernemingen als opdrachtgevers. We zijn in heel Nederland actief en breiden ook internationaal sterk uit.

Wat ga je doen?

Als flexibele Klantenservice Medewerker ben je verantwoordelijk voor een goede en tijdige opvolging en beantwoording van uitdagende en uiteenlopende klantvragen.

Het klachtenmanagement behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Van het aannemen van de klacht tot het efficiënt en effectief oplossen en registreren ervan. Samen met collega’s ben je continu op zoek naar verbeteringen, pakt deze proactief op en rolt deze uit naar de klant, collega’s en/of andere instanties. De cruciale rol die je vervult, draagt bij aan het realiseren van uitstekende operationele prestaties van Milgro en een hoge klanttevredenheid.

Milgro is een kerngezonde, snel groeiende en ambitieuze organisatie. Daarom vinden wij het belangrijk dat je een (pro)actieve bijdrage levert aan de samenwerking binnen jouw afdelingen en met de overige afdelingen binnen Milgro, waardoor stabiele, efficiënte en effectieve werkprocessen ontstaan.

De ideale kandidaat:

  • Is gedreven, klantvriendelijk, gericht op kwaliteit en krijgt energie van oplossingsgericht te werk gaan;
  • Beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Heeft bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels.

Wat kan je van ons verwachten?

Een leerzame, dynamische en flexibele (bij)baan bij een toonaangevende en ambitieuze organisatie waarin ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Milgro heeft een unieke propositie, waarmee we de uitdagingen van de toekomst (afval voorkomen, verspilling terugdringen, grondstoffen behouden) aanpakken. Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je komt te werken in een inspirerend kantoor gelegen aan de rand van Rotterdam en zijn goed bereikbaar met de auto en het OV (tijdens spitsuren).

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV via HR@milgro.nl t.a.v. Charissa Twigt, onze HR Adviseur.