Naar boven

Milgro zoekt per direct een enthousiaste collega voor de functie van:

Klantenservice medewerker

(32 - 40 uur p/w)

Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een ambitieus en snelgroeiend technologiebedrijf met een koppositie in duurzaam afval- en grondstoffenmanagement. Milgro heeft topondernemingen in met name Food, Logistics & Supply Chain, Mobility en Industry als opdrachtgever en is in toenemende mate ook internationaal actief.

Wat ga je doen?

Als Klantenservice medewerker werk je als spin-in-het-web samen met diverse afdelingen en bedien je klanten in uiteenlopende markten. Je bent verantwoordelijk voor een goede en tijdige opvolging en beantwoording van uitdagende en uiteenlopende klantvragen.

Het klachtenmanagement behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Van het aannemen van de klacht tot het efficiënt en effectief oplossen en registreren ervan. Je bent continu op zoek naar verbeteringen, pakt deze proactief op en rolt deze uit naar de klant, collega’s en/of andere instanties. De cruciale rol die je vervult, draagt bij aan het realiseren van uitstekende operationele prestaties van Milgro en een hoge klanttevredenheid.

Milgro is een kerngezonde, snel groeiende en ambitieuze organisatie. Daarom vinden wij het belangrijk dat je een (pro)actieve bijdrage levert aan de samenwerking binnen jouw afdelingen en met de overige afdelingen binnen Milgro, waardoor stabiele, efficiënte en effectieve werkprocessen ontstaan.

De ideale kandidaat

  • Is gedreven, klantvriendelijk, gericht op kwaliteit en krijgt energie van oplossingsgericht te werk gaan;
  • Beschikt over een afgeronde MBO opleiding en minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Heeft bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Heeft geen 9-tot-5 mentaliteit en bereidheid incidenteel op zaterdag te werken en consignatiediensten te draaien.

Wat levert het je op?

De volgende stap in jouw carrière bij een toonaangevende en ambitieuze organisatie waarin ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Milgro heeft een unieke propositie, waarmee we de uitdagingen van de toekomst (afval voorkomen, verspilling terugdringen, grondstoffen behouden) aanpakken. Wij bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je komt te werken in een inspirerend kantoor gelegen aan de rand van Rotterdam en zijn goed bereikbaar met de auto en het OV.

Enthousiast geworden…

…en ben je ervan overtuigd dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Wij ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag via hr@milgro.nl t.a.v. Charissa Twigt, HR Adviseur.

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega; acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.