Naar boven

Ga je samen met ons de uitdagingen van de toekomst aan om afval te voorkomen, verspilling terug te dringen en grondstoffen te behouden? Milgro zoekt per direct een enthousiaste collega voor de functie van:

Waste Engineer

Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een ambitieus en snelgroeiend bedrijf met een koppositie in duurzaam grondstoffenmanagement.

Wat ga je doen?

Als Waste Engineer zorg je ervoor dat onze opdrachtgevers - nadat ze zijn aangesloten op ons digitale managementsysteem- beschikken over de juiste doelstellingen voor hun afval- en grondstoffenmanagement. Je ontwikkelt en ontwerpt optimale inzamelstructuren en -configuraties, waarvan je de business case doorrekent. Je interpreteert data, trends en benchmarks en vertaalt dit in analyses en verbetervoorstellen. Je onderhoudt goede relaties met stakeholders op operationeel en tactisch niveau en bezoekt regelmatig klanten en/of dienstverleners op operationeel niveau.

De ideale kandidaat:

  • Heeft een voltooide HBO- of academische opleiding in bijv. technische- of bedrijfswetenschappen;
  • Is in het bezit van sterke analytische en projectmatige kwaliteiten;
  • Kan uitstekend omgaan met data-analyse tools, zoals bijvoorbeeld Power BI;
  • Is energiek, communicatief sterk, commercieel, nieuwsgierig en beschikt over een winnaarsmentaliteit;
  • Krijgt energie van een dynamische en ondernemende cultuur binnen een groeiende organisatie.

Wat levert het je op?

De volgende stap in jouw carrière bij een toonaangevende en ambitieuze organisatie waarin ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Milgro heeft een unieke propositie, waarmee we de uitdagingen van de toekomst (afval voorkomen, verspilling terugdringen, grondstoffen behouden) aanpakken. Wij bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je komt te werken in een inspirerend kantoor gelegen aan de rand van Rotterdam en zijn goed bereikbaar met de auto en het OV.

Enthousiast geworden…

…en ben je ervan overtuigd dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Wij ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag via hr@milgro.nl t.a.v. Charissa Twigt, HR Adviseur.


We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega; acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.