Naar boven

Ga je samen met ons de uitdagingen van de toekomst aan om afval te voorkomen, verspilling terug te dringen en grondstoffen te behouden? Milgro zoekt per direct een enthousiaste collega voor de functie van:

Medewerker Service Team (Specialisme Datacenter)

(32 - 40 uur p/w)

Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een ambitieus en snelgroeiend bedrijf met een koppositie in duurzaam grondstoffenmanagement.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Datacenter zorg je voor juiste administratieve inrichting. Dit zorgt voor betrouwbare en actuele data waardoor Milgro ecologische en economische verbeteringen kan realiseren bij haar klanten. Je vervult dus een belangrijke taak binnen Milgro. Middels beschikbare rapportages signaleer je administratieve onvolkomenheden en verwerk je deze juist in ons systeem.

Je bent verantwoordelijk voor het beschikbaar hebben en houden van het digitale klantportaal van de klanten die onder jouw verantwoording vallen. Daarnaast verzorg je de facturatie: Je maakt alle verkoopfacturen op zodat deze tijdig en voorzien van de juiste gegevens naar de klanten kunnen worden verstuurd

Milgro is een kerngezonde, snel groeiende en ambitieuze organisatie. Daarom vinden wij het belangrijk dat je een (pro)actieve bijdrage levert aan de samenwerking binnen jouw afdelingen en met de overige afdelingen binnen Milgro, waardoor stabiele, efficiënte en effectieve werkprocessen ontstaan.

De ideale kandidaat:

  • Heeft een voltooide MBO opleiding en minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar relevant werkervaring en ruime ervaring met computersystemen;
  • Een gedreven persoonlijkheid met een sterke mate van kwaliteitsgerichtheid. Je neemt verantwoordelijkheid, werkt accuraat, bent proactief en krijgt energie van problemen oplossen;
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en focus voor deze specialistische functie.

Wat levert het je op?

De volgende stap in jouw carrière bij een toonaangevende en ambitieuze organisatie waarin ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Milgro heeft een unieke propositie, waarmee we de uitdagingen van de toekomst (afval voorkomen, verspilling terugdringen, grondstoffen behouden) aanpakken. Wij bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je komt te werken in een inspirerend kantoor gelegen aan de rand van Rotterdam en zijn goed bereikbaar met de auto en het OV.

Enthousiast geworden…

…en ben je ervan overtuigd dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Wij ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag via hr@milgro.nl t.a.v. Charissa Twigt, HR Adviseur.

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega; acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.