Naar boven
Milgro in Top 250 Groeibedrijven 2018

Milgro in Top 250 Groeibedrijven 2018

donderdag 29 maart 2018

Milgro is tijdens het jaarevent van nlgroeit in Sugar City Amsterdam, in het bijzijn van Koningin Máxima, uitgeroepen tot één van de Top 250 Groeibedrijven in Nederland en behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

 

Nlgroeit verbindt ondernemers met een groeiambitie met topondernemers. Tijdens het jaarevent was er veel ruimte voor interactie tussen groeiondernemers en topondernemers en experts. Staatssecretaris Mona Keijzer lichtte toe hoe het gaat met groeiondernemers in Nederland en Hare Majesteit Koningin Máxima sprak tijdens de prijsuitreiking onder meer over het belang van groei van kleine ondernemingen voor de werkgelegenheid en innovatie. Ook ging zij in gesprek met de groeiondernemers.


De organisatoren, nlgroeit en het Erasmus Centre for Entrepreneurship, maakten op de bijeenkomst de lijst bekend van de 250 snelst groeiende Nederlandse bedrijven. Om in de top 250 opgenomen te worden moeten bedrijven onder andere in een driejarige periode een groei van minimaal 20% per jaar in omzet en/of werknemers laten zien.

 

Ruud Hageman, CEO Milgro Groep, is trots op de vermelding: “Steeds meer toonaangevende bedrijven kiezen voor onze datagestuurde aanpak voor duurzaam afval- en grondstoffenmanagement. Dat Milgro is opgenomen in deze lijst bevestigt het succes van onze groeistrategie en is een mooie erkenning voor ons team van 90 zeer gedreven collega’s. De komende jaren zetten we in op een verdere groeiversnelling, met name ook internationaal. Wij zijn vol vertrouwen dat we ons sterk blijven ontwikkelen.”