Naar boven

Nieuws

Workshop: meer waarde uit grondstoffen

Workshop: meer waarde uit grondstoffen

maandag 3 december 2018

In het kader van de Week van de Circulaire Economie inspireert Wastelab op dinsdag 15 januari professionals om grondstoffen beter te benutten.

Lees meer
Milgro benoemd tot FD Gazelle 2018

Milgro benoemd tot FD Gazelle 2018

woensdag 17 oktober 2018 Voor het tweede jaar op rij is Milgro uitgeroepen tot FD Gazelle en behoort daarmee tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

Lees meer
Regie over afvalstromen op nieuwe locatie DHL

Regie over afvalstromen op nieuwe locatie DHL

maandag 8 oktober 2018 Milgro heeft vanaf de tekentafel meegedacht over het beheersen van de afvalstromen op de nieuwe sorteerlocatie van DHL Parcel.

Lees meer

More return on resources

Milgro is marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement. Als technologie en outsourcing partner neemt Milgro voor haar corporate klanten het integrale afvalmanagement uit handen. Op basis van actuele data en specialistische vakkennis stuurt Milgro op betere kosten- en milieuprestaties voor haar opdrachtgevers. Deze innovatieve aanpak resulteert in ‘winstgevende duurzaamheid’ bij opdrachtgevers uit de top van het (inter)nationale bedrijfsleven. Meer informatie

Data

Milgro zorgt ervoor dat een zorgvuldige inzet van grondstoffen gebaseerd is op juiste data. Wij leveren de control room die nodig is voor een succesvolle transitie naar een circulaire economie.

Meer informatie
Diensten

Diensten

Om grondstoffen uiteindelijk zorgvuldiger te kunnen inzetten, is allereerst control over de afvalstromen noodzakelijk. Feitelijk inzicht is onmisbaar om de juiste verbetermaatregelen te nemen.

Meer informatie
Markten

Markten

Milgro richt zich met name op (middel)grote bedrijven binnen een zestal sectoren, te weten Voeding, Retail, Logistiek, Mobiliteit, Bouw & Industrie en Smart Resource Areas.

Meer informatie

Organisatie

Milgro is een onafhankelijke ‘solution provider’ op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement. Milgro is geen consultancyfirma. We zijn niet sec een adviseur, maar vooral een regisseur.

Meer informatie
Innovatie

Wastelab

Wastelab is het innovatiecentrum van Milgro. Wastelab faciliteert, implementeert en versnelt innovaties in de verwerking, recycling en valorisatie van afval- en reststromen.

Meer informatie
Markten

Taskforce CE in Food

Milgro is kernlid van de Taskforce Circular Economy in Food en geeft binnen dit samenwerkingsverband praktische invulling aan de nationale ambitie om voedselverspilling terug te dringen. 

Meer informatie