Naar boven

Nieuws

100% digitale samenwerking

100% digitale samenwerking

dinsdag 1 oktober 2019

Milgro en afvaldienstverlener Van Happen Containers integreren hun operationele processen met EDI.

Lees meer
NPM Capital kiest voor Milgro

NPM Capital kiest voor Milgro

donderdag 5 september 2019

Milgro is door NPM Capital gekozen als partner voor het afvalmanagement van de bedrijven waarin NPM participeert.             

Lees meer
Financiering ING Sustainable Investments

Financiering ING Sustainable Investments

donderdag 20 juni 2019

ING Sustainable Investments verstrekt twee miljoen euro aan risicodragend vermogen aan circulair cleantechbedrijf Milgro.

Lees meer

More return on resources

Milgro is de leidende technologie- en outsourcingpartner voor het managen van natuurlijk kapitaal en biedt ondernemingen de mogelijkheid om het gebruik en verbruik van grondstoffen te verduurzamen. Met onze technologie, intelligence en services kunnen bedrijven hun afvalstromen beheersen, de verspilling van grondstoffen terugdringen en grondstoffen op een duurzame en circulaire manier (her)gebruiken. Als verbinder tussen de ontdoeners en ontvangers van gebruikte grondstoffen biedt Milgro de data-infrastructuur voor een circulaire economie en haar opdrachtgevers een succesvolle methodiek om tot winstgevende duurzaamheid te komen.

Meer informatie

Data

Milgro zorgt ervoor dat een zorgvuldige inzet van grondstoffen gebaseerd is op juiste data. Wij leveren de control room die nodig is voor een succesvolle transitie naar een circulaire economie.

Meer informatie
Diensten

Diensten

Om grondstoffen uiteindelijk zorgvuldiger te kunnen inzetten, is allereerst control over de afvalstromen noodzakelijk. Feitelijk inzicht is onmisbaar om de juiste verbetermaatregelen te nemen.

Meer informatie
Markten

Markten

Milgro richt zich met name op (middel)grote bedrijven binnen een zestal sectoren, te weten Voeding, Retail, Logistiek, Mobiliteit, Bouw & Industrie en Smart Resource Areas.

Meer informatie

Organisatie

Milgro is een onafhankelijke ‘solution provider’ op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement. Milgro is geen consultancyfirma. We zijn niet sec een adviseur, maar vooral een regisseur.

Meer informatie

Wastelab

Wastelab is het innovatiecentrum van Milgro. Wastelab faciliteert, implementeert en versnelt innovaties in de verwerking, recycling en valorisatie van afval- en reststromen.

Meer informatie

Samen Tegen Verspilling

Als kernlid van Stichting Samen Tegen Voedselverspilling levert Milgro de technologie, data & intelligence die bedrijven nodig hebben om voedselverspilling terug te dringen.

Meer informatie