Naar boven

Over Milgro

 

Milgro is marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement. Als outsourcing partner neemt Milgro het integrale afvalmanagementproces van bedrijven over. Vanuit een sluitend digitaal proces, volledige data en specialistisch vakmanschap stuurt Milgro op betere kosten-, milieu- en grondstofprestaties voor haar opdrachtgevers. Haar kernpropositie, samen te vatten als ‘winstgevende duurzaamheid’, wordt zichtbaar in een zeer overtuigend track record bij opdrachtgevers uit de top van het (inter)nationale bedrijfsleven. 

Geschiedenis

Milgro heeft zich ontwikkeld vanuit de droom om de grondstoffenbalans van de aarde in balans te brengen en bij te dragen aan duurzame welvaartsontwikkeling.

Meer informatie

Missie & Visie

Milgro streeft naar een wereld waarin groei van welvaart kan worden gerealiseerd, zonder dat dit ten koste gaat van de perspectieven voor toekomstige generaties.

Meer informatie

Zorgvuldig ondernemen

Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van ons DNA. Dit maken wij concreet door dienstverlening te bieden die leidt tot meer zorgvuldigheid in de omgang met grondstoffen.

Meer informatie

Technologie

Milgro is een snelgroeiende onderneming die tot de ‘Cleantech’ sector wordt gerekend. Onze dienstverlening is gebaseerd op een procesgerichte, data gestuurde aanpak.

Meer informatie

Landen

Milgro is een Nederlandse onderneming met internationale ambities. Hoewel Nederland ons belangrijkste werkgebied is, zijn wij in steeds meer landen actief.

Meer informatie

Partners

Wij zien flexibiliteit als een belangrijke randvoorwaarde om te kunnen innoveren. Milgro werkt daarom vanuit een onafhankelijke regierol in afval- en grondstoffenmanagement.

Meer informatie