Naar boven

Milgro is marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement en opereert in het hart van de circulaire economie. Als leidende outsourcing partner nemen wij het integrale afvalmanagementproces van bedrijven over en sturen wij vanuit data en specialistisch vakmanschap op betere kosten-, milieu- en grondstofprestaties. Zo zorgen wij voor ‘more return on resources’. 

Milgro is actief voor toonaangevende (middel)grote bedrijven en multinationals (A-merken) in food, retail, industrie, logistiek/supply chain en mobiliteit. Ons belangrijkste werkterrein is nu nog Nederland, maar we breiden internationaal sterk uit. 

In verband met sterke groei van onze activiteiten zoeken wij per direct een commerciële topper voor de functie van:

Sales Manager

Bij Milgro is geen dag hetzelfde
Als Sales Manager ben je een commerciële spin in het web en jaag je de groeiversnelling van Milgro aan. Je ontwikkelt en implementeert een verkoopstrategie en bent verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe accounts voor verschillende product-marktcombinaties (in de sectoren mobiliteit, industrie, supply chain/retail, mede afhankelijk van ervaring en affiniteit). Je weet een DMU goed in kaart te brengen, een acquisitiestrategie succesvol toe te passen en, mede door resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen, de groeitargets te behalen. Je bouwt bestaande partnerships uit en ontwikkelt nieuwe indirecte kanalen. Je begeleidt en coacht collega’s (Consultants, Marketing en Technical Specialists) op commercieel vlak en behaalt je resultaten vanuit een teamprestatie en gericht op langetermijnperspectief. Je reist frequent binnen Nederland en weet je staande te houden in een markt die volop in beweging is. Het betreft een nieuwe functie waarin je rapporteert aan een van de managing consultants.

Wat breng je mee? 

  • voltooide academische opleiding en circa 5 tot maximaal 10 jaar succesvolle (b2b) sales ervaring;
  • bewezen sterke commerciële, communicatieve en relationele vaardigheden;
  • aantoonbare ervaring met sales processen (van identificatie tot closing);
  • je hebt doorzettingsvermogen, een hoge gunfactor én humor;
  • impactvolle persoonlijkheid, gestructureerd, energiek, nieuwsgierig en verbindend;
  • ervaring in de maakindustrie, supply chain/retail of automotive is een pré, sterke affiniteit met een of meer van deze sectoren een must en aantoonbaar;
  • je bent internationaal georiënteerd en spreekt je talen (Engels, Duits e/o Frans).
Wat bieden wij je?
Ben jij de gedreven sales manager die het verschil maakt? Dan wacht jou een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf met A-merk opdrachtgevers. Dan bieden we je een fulltime dienstverband, aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en krijg je mooie kansen én faciliteiten om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Samen met 65 gedreven, professionele en gezellige collega’s werk je in een succesvolle organisatie aan een unieke missie. De werksfeer is prettig en informeel. Ons inspirerende kantoor is gelegen aan de noordwest rand van Rotterdam en is goed bereikbaar met de auto en het OV

Herken jij jezelf in het profiel en ben je per direct of op korte termijn beschikbaar?

Heb jij de passie om elke dag prestaties te leveren, jezelf te blijven ontwikkelen en mee te werken aan het succes van Milgro? Dan maken we graag kennis met je. Neem contact met ons op of e-mail je motivatiebrief en CV naar hr@milgro.nl t.a.v. Gaby Smulders, manager HR. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.