Naar boven
Klantenservice Specialist

Milgro is marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement en opereert in het hart van de circulaire economie. Als leidende outsourcing partner nemen wij het integrale afvalmanagementproces van bedrijven over en sturen wij vanuit data en specialistisch vakmanschap op betere kosten-, milieu- en grondstofprestaties. Zo zorgen wij voor ‘more return on resources’. 

Milgro is actief voor toonaangevende (middel)grote bedrijven en multinationals (A-merken) in food, retail, industrie, logistiek/supply chain en mobiliteit. Ons belangrijkste werkterrein is nu nog Nederland, maar we breiden internationaal sterk uit. 

We zoeken per direct een topper voor 40 uur per week voor de functie van:

Klantenservice Specialist

 

Bij Milgro is geen dag hetzelfde
Als klantenservice specialist ben je verantwoordelijk voor een goede en tijdige opvolging en beantwoording van uitdagende en uiteenlopende klantvragen. Je draagt zorg voor de opvolging van gemelde schades en storingen bij onze klanten. Deze meldingen zet je uit bij de juiste instanties en je bewaakt de voortgang. Voor een aanvraag voor het ophalen van een afvalstroom, selecteer je de juiste instantie en monitor je de afhandeling ervan. Het klachtenmanagement behoort tevens tot je verantwoordelijkheden. Van het aannemen van de klacht tot het efficiënt en effectief oplossen en registreren ervan. Je bent continu op zoek naar verbeteringen, pakt deze proactief op en rolt deze uit naar de klant, collega’s en/of andere instanties. De cruciale rol die je vervult, draagt bij aan het realiseren van uitstekende operationele prestaties van Milgro en een hoge klanttevredenheid.

Wat breng je mee? 
  • Een afgeronde mbo opleiding en minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring;
  • Uitstekende Nederlandse en Engelse taal beheersing;
  • Gedrevenheid, verantwoordelijkheid en oplossingsgerichtheid;
  • Communicatief sterke vaardigheden en gericht op kwaliteit;
  • Geen 9-tot-5 mentaliteit en bereidheid incidenteel op zaterdag te werken en consignatiediensten te draaien.
Wat bieden we je?
Ben jij onze nieuwe Klantenservice Specialist? Dan bieden we je een fulltime dienstverband, aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en krijg je mooie kansen én faciliteiten om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Je werkt als spin-in-het-web samen met diverse afdelingen en bedient klanten in uiteenlopende markten. Samen met 65 gedreven, professionele en gezellige collega’s werk je in een dynamische organisatie aan een unieke missie. De werksfeer is prettig en informeel. Ons inspirerende kantoor dat net even wat anders is ingericht, is gelegen aan de noordwest rand van Rotterdam en is goed bereikbaar met de auto en het OV

Herken jij jezelf in het profiel en ben je per direct of op korte termijn beschikbaar?

Heb jij de passie om elke dag prestaties te leveren, jezelf te blijven ontwikkelen en mee te werken aan het succes van Milgro? Dan maken we graag kennis met je. Neem contact met ons op of e-mail je motivatiebrief en CV naar hr@milgro.nl t.a.v. Gaby Smulders, manager HR. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.