Naar boven

Milgro is marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement en opereert in het hart van de circulaire economie. Als leidende outsourcing partner nemen wij het integrale afvalmanagementproces van bedrijven over en sturen wij vanuit data en specialistisch vakmanschap op betere kosten-, milieu- en grondstofprestaties. Zo zorgen wij voor ‘more return on resources’. 

Milgro is actief voor toonaangevende (middel)grote bedrijven en multinationals (A-merken) in food, retail, industrie, logistiek/supply chain en mobiliteit. Ons belangrijkste werkterrein is nu nog Nederland, maar we breiden internationaal sterk uit. 

Milgro is ‘driven by data’. Data en informatie worden steeds meer een (core)product door het leveren van dashboards, rapportages, benchmarks en trends aan onze klanten. De scope breidt ook steeds meer uit: van afvaldata naar verspillingsdata en data van de gehele keten. Een gevolg daarvan is een exponentiële toename van de hoeveelheid data en het aantal databronnen. 

In verband met de sterke groei van onze activiteiten zoeken wij per direct een excellente:

Business Intelligence (BI) Specialist

Bij Milgro is geen dag hetzelfde
Als BI Specialist ben je een echte allrounder. Je bent zowel frontend als backend verantwoordelijk voor BI. Je spreekt met gebruikers, draagt zorg voor de juiste requirements en richt de omgeving zo in dat het aan de wensen voldoet. Door je brede kennis en interesse denk je mee met de business en je weet dit goed te vertalen in verbeteringen. Je zorgt voor de ontsluiting van brongegevens uit de transactiesystemen en van ongestructureerde bronnen naar de BI-omgeving. Business specificaties vertaal je in data-definities en je maakt technische ontwerpen voor de benodigde rapportages en analyses. Je beheert het bedrijfsgegevensmodel dat leidend is voor het technisch datamodel. Je werkt samen met de technisch DBA en stuurt hem inhoudelijk aan. Je zorgt voor goede beveiliging van de gegevens. Problemen en knelpunten signaleer je snel en los je waar nodig op. We werken in een Microsoft-omgeving.

Wat breng je mee? 
  • een voltooide relevante hbo-opleiding;
  • minimaal 5 jaar relevante en aansprekende werkervaring;
  • kennis en ervaring op het gebied van datamodellering, BI-concepten;
  • meer specifieke kennis en ervaring met T-SQL, SSIS, SSAS en Power BI is een pré;
  • ervaring met het realiseren en implementeren van ETL-toepassingen;
  • een klantgerichte en actieve houding;
  • leergierigheid en goede communicatieve vaardigheden;
  • en de kwaliteiten om klantgericht en in een team samen te werken.
Wat bieden wij je?
Ben jij de BI Specialist die wij zoeken? Dan bieden we je een fulltime dienstverband, aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en krijg je mooie kansen én faciliteiten om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Samen met 65 gedreven, professionele en gezellige collega’s werk je in een succesvolle organisatie aan een unieke missie. De werksfeer is prettig en informeel. Ons inspirerende kantoor is gelegen aan de noordwest rand van Rotterdam en is goed bereikbaar met de auto en het OV

Herken jij jezelf in het profiel en ben je per direct of op korte termijn beschikbaar?

Heb jij de passie om elke dag prestaties te leveren, jezelf te blijven ontwikkelen en mee te werken aan het succes van Milgro? Dan maken we graag kennis met je. Neem contact met ons op of e-mail je motivatiebrief en CV naar hr@milgro.nl t.a.v. Gaby Smulders, manager HR. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.