Naar boven
Administratief medewerker

Milgro is marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement en opereert in het hart van de circulaire economie. Als leidende outsourcing partner nemen wij het integrale afvalmanagementproces van bedrijven over en sturen wij vanuit data en specialistisch vakmanschap op betere kosten-, milieu- en grondstofprestaties. Zo zorgen wij voor ‘more return on resources’. 

Milgro is actief voor toonaangevende (middel)grote bedrijven en multinationals (A-merken) in food, retail, industrie, logistiek/supply chain en mobiliteit. Ons belangrijkste werkterrein is nu nog Nederland, maar we breiden internationaal sterk uit. 

We zoeken per direct een topper voor 40 uur per week voor de functie van:

Administratief Medewerker Datacenter

Bij Milgro is geen dag hetzelfde
Als administratief medewerker datacenter zorg je ervoor dat opdrachten van klanten administratief correct in onze digitale systemen staan. Dit resulteert in een correcte en tijdige uitvoer van facturen en rapportages. De facturatie is jouw verantwoordelijkheid: je controleert en corrigeert gegevens, lost eventuele administratieve fouten op en bewaakt afspraken, zodat alle gegevens op tijd bij je worden aangeleverd. Om klanten inzicht in hun afvalstromen te geven, maak je diverse (standaard)rapportages. Je werkzaamheden voer je uit voor klanten van een bepaald Marketteam (food, retail, industrie, logistiek/supply chain of mobiliteit). Je hebt geen direct klantencontact. Door je enthousiaste instelling signaleer je structurele verbetermogelijkheden en draag je bij aan de samenwerking op je afdeling en de samenwerking met andere afdelingen van Milgro.

We zoeken een absolute topper. De lat ligt hoog. 
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en hbo werk- en denkniveau. Relevante cijfermatige werkervaring is een must en je hebt ruime ervaring met computersystemen. Door je gedreven persoonlijkheid ga je door tot je werk is afgerond. Kwaliteit is voor jou een uitgangspunt en je neemt je verantwoordelijkheid. Indien nodig, is het voor jou geen probleem om soms wat eerder te beginnen of wat langer door te werken. Je bent accuraat en neemt initiatief. Affiniteit met duurzaamheid is een absolute pré. 

Wat mag je van ons verwachten?
Ben jij onze nieuwe administratief medewerker datacenter? Dan bieden we je aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en krijg je mooie kansen om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Je team bestaat uit 9 enthousiaste collega’s en de werksfeer is prettige en informeel. Samen met 65 gedreven, professionele en gezellige collega’s, werk je in een ambitieuze organisatie. Ons inspirerende kantoor dat net even wat anders is ingericht, is gelegen aan de noordwest rand van Rotterdam en is goed bereikbaar met de auto en het OV

Herken jij jezelf in het profiel en ben je per direct of op korte termijn beschikbaar?

Heb jij de passie om elke dag prestaties te leveren, jezelf te blijven ontwikkelen en mee te werken aan het succes van Milgro? Dan maken we graag kennis met je. Neem contact met ons op of e-mail je motivatiebrief en CV naar hr@milgro.nl t.a.v. Gaby Smulders, manager HR. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.