Naar boven

Organisatie

Steeds meer bedrijven erkennen het belang van een zorgvuldige omgang met afval en een duurzame inzet van grondstoffen. Milgro heeft de visie, aanpak en tools om deze ambities om te zetten in een succesvolle aanpak en meetbaar resultaat.

Activiteiten

Milgro is marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement. 
Als technologie- en outsourcing partner neemt Milgro het integrale afval-managementproces van bedrijven over.

Meer informatie

Opdrachtgevers

Milgro werkt voor een snelgroeiend portfolio van (middel)grote bedrijven en multinationals, veelal A-merken. Wij werken met hen samen op basis van lange termijn partnership.

Meer informatie

Team

Milgro is een ambitieuze, groeiende onderneming. Ons enthousiaste team van circa 90 professionals werkt elke dag aan de realisatie van winstgevende duurzaamheid voor onze klanten.

Meer informatie

Ons DNA

In de organisatie en cultuur van Milgro staan zes kernwaarden centraal. Samen vormen zij de basis van ons DNA. Wij hebben de ambitie een blijvende bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Meer informatie

Carrière 

Onze organisatie groeit en ontwikkelt zich snel. Dit biedt onze medewerkers voortdurend kansen en uitdagingen. Het vraagt ook de nodige flexibiliteit en aanpassingsvermogen van onze medewerkers. Iets voor jou?

Meer informatie

Werkomgeving

Milgro heeft als missie meer waarde te halen uit grondstoffen. Onze ambitie is een wereld die qua gebruik van grondstoffen in balans is. Grondstoffen worden behouden door de verspilling aan te pakken.

Meer informatie