Naar boven

Organisatie

Steeds meer bedrijven erkennen het belang van een zorgvuldige omgang met afval en een duurzame inzet van grondstoffen. Milgro heeft de visie, aanpak en tools om deze ambities om te zetten in een succesvolle aanpak en meetbaar resultaat

Activiteiten

Milgro is een onafhankelijke ‘solution provider’ op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement. Milgro is geen consultancyfirma. We zijn niet sec een adviseur, maar vooral een regisseur.

Meer informatie

Opdrachtgevers

Milgro is werkzaam voor toonaangevende opdrachtgevers, veelal (middel)grote bedrijven en multinationals. Wij werken met hen samen op basis van lange termijn partnership.

Meer informatie

Team

Milgro is een ambitieuze, groeiende onderneming. Met een team van circa 60 professionals werken wij samen met opdrachtgevers die leidend willen zijn in het duurzaam omgaan met grondstoffen.

Meer informatie

Ons DNA

In de organisatie en cultuur van Milgro staan zes kernwaarden centraal. Samen vormen zij de basis van ons DNA. Wij hebben de ambitie een blijvende bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Meer informatie

Carrière 

Onze organisatie groeit en ontwikkelt zich snel. Dit verschaft onze medewerkers voortdurend kansen en uitdagingen. Wij ondersteunen professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie

Werkomgeving

Milgro heeft als missie meer waarde te halen uit grondstoffen. Onze ambitie is een wereld die qua gebruik van grondstoffen in balans is. Grondstoffen worden behouden door de verspilling aan te pakken.

Meer informatie