Naar boven
Coolblue kiest voor afvalmanagement Milgro

Coolblue kiest voor afvalmanagement Milgro

donderdag 8 september 2016

Coolblue heeft Milgro gekozen als partner voor het integrale afvalmanagement. Beide partijen hebben hiertoe onlangs een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Tot de scope behoren de distributiecentra, de logistieke hubs, de winkels en de kantoren van Coolblue. 

Coolblue is een snelgroeiende, succesvolle multichannel retailer in voornamelijk consumentenelektronica. De onderneming omvat momenteel ruim 325 webshops en 7 fysieke winkels in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Antwerpen en Lochristi.

Met het dienstverleningsconcept ‘Grip op Afval’ zorgt Milgro er allereerst voor dat de afvalstromen van Coolblue volledig inzichtelijk, valideerbaar en stuurbaar zijn. Vervolgens neemt Milgro de verantwoordelijkheid voor een cyclus van voortdurend verbeteren, waarmee best-in-class afval- en grondstofprestaties voor Coolblue binnen bereik komen.

Milgro is blij en trots op de samenwerking. “Coolblue is een zeer succesvolle onderneming met een unieke bedrijfscultuur”, aldus Laurens Groen, CEO van Milgro. “Wij herkennen ons heel goed in de kernwaarden van Coolblue en zijn ervan overtuigd veel waarde te gaan toevoegen. Met ons digitale platform voor afval- en grondstoffenmanagement kunnen wij de sterke groei van Coolblue uitstekend ondersteunen en bijdragen aan hun succes”.