Naar boven
Milgro start ‘Grip op Afval’ voor Total

Milgro start ‘Grip op Afval’ voor Total

donderdag 26 mei 2016

Milgro start per 1 juni a.s. met het realiseren van ‘Grip op Afval’ voor Total. De focus gaat hierbij in eerste instantie uit naar het afvalmanagement voor de tankstations van Total in Nederland. De samenwerking wordt in de toekomst mogelijk uitgebreid naar andere locaties, ook buiten Nederland. 

Voor Total is duurzaamheid een belangrijke pijler in haar strategie. De keuze voor Milgro komt voort uit een heroriëntatie op de te volgen aanpak voor het afvalmanagement. De bewezen effectieve oplossing die Milgro biedt onder de noemer ‘Grip op Afval’ sluit uitstekend aan op de duurzaamheidsambities van Total. 

“Wij zijn blij met de keuze voor Milgro als partner”, stelt Niels Tap, manager Direct Operations
van Total Nederland. “Milgro heeft ons laten zien dat een andere kijk op afval kansen voor Total met zich meebrengt. Zowel op het gebied van duurzaamheid als in kostenbeheersing en innovatie. We gaan vanuit afvalontzorging naar actieve sturing op betere afval- en grondstofprestaties. Een belangrijke stap vooruit”, aldus Tap.

Ook Laurens Groen, CEO van Milgro, is positief over de samenwerking. “Wij zijn er trots op Total als nieuwe opdrachtgever te mogen verwelkomen. Een mooie versterking van ons portfolio in de mobiliteitsmarkt. Wij kijken er dan ook naar uit om samen met Total invulling te geven aan de ‘next level’ aanpak van Milgro”.