Naar boven

Nieuws

Milgro opnieuw in Top 250 Groeibedrijven

Milgro opnieuw in Top 250 Groeibedrijven

donderdag 21 maart 2019

Voor het tweede jaar op rij behoort Milgro tot de snelstgroeiende scale-ups van Nederland, werd bekendgemaakt tijdens het jaarevent van nlgroeit.

Lees meer
Data brengt foodbedrijven pure winst

Data brengt foodbedrijven pure winst

dinsdag 12 maart 2019

Milgro presenteerde tijdens het jaarevent van Stichting Samen Tegen Voedselverspilling hoe bedrijven pure winst kunnen behalen.

Lees meer
Meer inzicht in immuuntherapie

Meer inzicht in immuuntherapie

vrijdag 8 maart 2019

Donatie aan het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis is goed besteed aan onderzoek naar immuuntherapie.

Lees meer

More return on resources

Milgro is marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement. Als technologie en outsourcing partner neemt Milgro voor haar corporate klanten het integrale afvalmanagement uit handen. Op basis van actuele data en specialistische vakkennis stuurt Milgro op betere kosten- en milieuprestaties voor haar opdrachtgevers. Deze innovatieve aanpak resulteert in ‘winstgevende duurzaamheid’ bij opdrachtgevers uit de top van het (inter)nationale bedrijfsleven. Meer informatie

Data

Milgro zorgt ervoor dat een zorgvuldige inzet van grondstoffen gebaseerd is op juiste data. Wij leveren de control room die nodig is voor een succesvolle transitie naar een circulaire economie.

Meer informatie
Diensten

Diensten

Om grondstoffen uiteindelijk zorgvuldiger te kunnen inzetten, is allereerst control over de afvalstromen noodzakelijk. Feitelijk inzicht is onmisbaar om de juiste verbetermaatregelen te nemen.

Meer informatie
Markten

Markten

Milgro richt zich met name op (middel)grote bedrijven binnen een zestal sectoren, te weten Voeding, Retail, Logistiek, Mobiliteit, Bouw & Industrie en Smart Resource Areas.

Meer informatie

Organisatie

Milgro is een onafhankelijke ‘solution provider’ op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement. Milgro is geen consultancyfirma. We zijn niet sec een adviseur, maar vooral een regisseur.

Meer informatie
Innovatie

Wastelab

Wastelab is het innovatiecentrum van Milgro. Wastelab faciliteert, implementeert en versnelt innovaties in de verwerking, recycling en valorisatie van afval- en reststromen.

Meer informatie

Samen Tegen Verspilling

Als kernlid van Stichting Samen Tegen Voedselverspilling levert Milgro de technologie, data & intelligence die bedrijven nodig hebben om voedselverspilling terug te dringen.

Meer informatie