Naar boven

Nieuws

Francien Eppens in MilieuMagazine

Francien Eppens in MilieuMagazine

woensdag 21 februari 2018

Francien Eppens zet zich in voor groei naar circulairiteit in bedrijven en ketens. Aanleiding voor MilieuMagazine om haar te interviewen voor de rubriek Milieuprofessional.

Lees meer
Milgro, SUEZ en Renewi bij MVO Nederland

Milgro, SUEZ en Renewi bij MVO Nederland

maandag 5 februari 2018

De koplopers op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement leidden tijdens het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland een workshop en dit leverde interessante inzichten op.

Lees meer
Succesvol jaar voor VINCI en Milgro

Succesvol jaar voor VINCI en Milgro

donderdag 1 februari 2018

Milgro en VINCI Facilities hebben samen het afval- en grondstofmanagement van een klant van VINCI naar een hoger niveau getild.

Lees meer

More return on resources

Milgro is marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement. Als outsourcing partner neemt Milgro het integrale afvalmanagementproces van bedrijven over. Vanuit een sluitend digitaal proces, volledige data en specialistisch vakmanschap stuurt Milgro op betere kosten-, milieu- en grondstofprestaties voor haar opdrachtgevers. Haar kernpropositie, samen te vatten als ‘winstgevende duurzaamheid’, wordt zichtbaar in een zeer overtuigend track record bij opdrachtgevers uit de top van het (inter)nationale bedrijfsleven. Meer informatie

Data

Milgro zorgt ervoor dat een zorgvuldige inzet van grondstoffen gebaseerd is op juiste data. Wij leveren de control room die nodig is voor een succesvolle transitie naar een circulaire economie.

Meer informatie
Diensten

Diensten

Om grondstoffen uiteindelijk zorgvuldiger te kunnen inzetten, is allereerst control over de afvalstromen noodzakelijk. Feitelijk inzicht is onmisbaar om de juiste verbetermaatregelen te nemen.

Meer informatie
Markten

Markten

Milgro richt zich met name op (middel)grote bedrijven binnen een zestal sectoren, te weten Voeding, Retail, Logistiek, Mobiliteit, Bouw & Industrie en Kantoren.

Meer informatie

Organisatie

Milgro is een onafhankelijke ‘solution provider’ op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement. Milgro is geen consultancyfirma. We zijn niet sec een adviseur, maar vooral een regisseur.

Meer informatie
Innovatie

Innovatie

Vernieuwing is voor Milgro een constante. Milgro investeert dan ook voortdurend in innovatie. Leidend daarin zijn onze visie op een zorgvuldige omgang met grond-stoffen en synergie door samenwerking.

Meer informatie

Contact

Wilt u contact met ons opnemen of wilt u bij ons langskomen in Rotterdam? We vertellen u graag welke oplossingen we voor uw situatie bieden.
We horen graag van u.

Meer informatie