Naar boven

Nieuws

Milgro lid Clean Tech Delta

Milgro lid Clean Tech Delta

vrijdag 17 maart 2017 Milgro heeft zich als lid aangesloten bij Clean Tech Delta. Dit samenwerkings-verband bundelt de krachten van leden en partners in innovatieve cleantech projecten. Lees meer
Ruud Hageman co-CEO Milgro

Ruud Hageman co-CEO Milgro

woensdag 1 februari 2017 Milgro Groep heeft drs. Ruud Hageman benoemd tot co-CEO. In die functie vormt hij samen met oprichter ing. Laurens Groen de statutaire directie van Milgro. Lees meer
Milgro lid Taskforce Circular Economy Food

Milgro lid Taskforce Circular Economy Food

donderdag 26 januari 2017 De Taskforce Circular Economy in Food is op donderdag 26 januari jl. gelanceerd tijdens de Nationale Voedseltop in Den Haag. Milgro maakt deel uit van dit initiatief. Lees meer

More return on resources

Milgro is een onafhankelijke solution provider op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement. Op basis van een circulair-economische visie en een unieke aanpak stelt Milgro haar opdrachtgevers in staat meer waarde uit grondstoffen te halen. Het uitgangspunt ‘what gets measured, gets managed’ is hierbij leidend. Milgro biedt de control room, data en intelligentie die nodig zijn voor een succesvolle transitie van verbruik naar gebruik van grondstoffen. Het resultaat hiervan is winstgevende duurzaamheid: meer harmonie in de belangen van profit, planet en people. Meer informatie

Data

Milgro zorgt ervoor dat een zorgvuldige inzet van grondstoffen gebaseerd is op juiste data. Wij leveren de control room die nodig is voor een succesvolle transitie naar een circulaire economie.

Meer informatie
Diensten

Diensten

Om grondstoffen uiteindelijk zorgvuldiger te kunnen inzetten, is allereerst control over de afvalstromen noodzakelijk. Feitelijk inzicht is onmisbaar om de juiste verbetermaatregelen te nemen.

Meer informatie
Markten

Markten

Milgro richt zich met name op (middel)grote bedrijven binnen een zestal sectoren, te weten Voeding, Retail, Logistiek, Mobiliteit, Bouw & Industrie en Kantoren.

Meer informatie

Organisatie

Milgro is een onafhankelijke ‘solution provider’ op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement. Milgro is geen consultancyfirma. We zijn niet sec een adviseur, maar vooral een regisseur.

Meer informatie
Innovatie

Innovatie

Vernieuwing is voor Milgro een constante. Milgro investeert dan ook voortdurend in innovatie. Leidend daarin zijn onze visie op een zorgvuldige omgang met grond-stoffen en synergie door samenwerking.

Meer informatie

Contact

Wilt u contact met ons opnemen of wilt u bij ons langskomen in Rotterdam? We vertellen u graag welke oplossingen we voor uw situatie bieden.
We horen graag van u.

Meer informatie