Naar boven

Nieuws

The Green House wint Circular Food Award

The Green House wint Circular Food Award

donderdag 28 juni 2018

The Green House is winnaar van de Circular Food Award. Volgens jurylid Alex van Kuilenburg was het niveau van de aanmeldingen erg hoog.

Lees meer
Groen ontvangt 1e boek ‘Denken als Elon Musk’

Groen ontvangt 1e boek ‘Denken als Elon Musk’

vrijdag 20 april 2018

Laurens Groen, CEO Milgro, heeft het eerste exemplaar van het boek 'Denken als Elon Musk' ontvangen uit handen van schrijver Erwin Wijman. 

Lees meer
Milgro in Top 250 Groeibedrijven 2018

Milgro in Top 250 Groeibedrijven 2018

donderdag 29 maart 2018

Milgro is tijdens het jaarevent van nlgroeit, in het bijzijn van Koningin Máxima, uitgeroepen tot één van de Top 250 Groeibedrijven in Nederland.

Lees meer

More return on resources

Milgro is marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement. Als outsourcing partner neemt Milgro het integrale afvalmanagementproces van bedrijven over. Vanuit een sluitend digitaal proces, volledige data en specialistisch vakmanschap stuurt Milgro op betere kosten-, milieu- en grondstofprestaties voor haar opdrachtgevers. Haar kernpropositie, samen te vatten als ‘winstgevende duurzaamheid’, wordt zichtbaar in een zeer overtuigend track record bij opdrachtgevers uit de top van het (inter)nationale bedrijfsleven. Meer informatie

Wastelab is het innovatiecentrum van de Milgro Groep. Wastelab faciliteert, implementeert en versnelt innovaties in de verwerking, recycling en valorisatie van afval- en reststromen. Meer informatie

Milgro is kernlid van de Taskforce Circular Economy in Food. Naast de samenwerking aan de strategische invulling van het programma en het concretiseren van de aanpak heeft Milgro een belangrijke uitvoerende rol in de Taskforce. Milgro maakt onder andere voedselverspilling zichtbaar en meetbaar door middel van monitoring. Ook begeleidt Milgro bedrijven bij de (hogere) valorisatie van reststromen. Meer informatie

Data

Milgro zorgt ervoor dat een zorgvuldige inzet van grondstoffen gebaseerd is op juiste data. Wij leveren de control room die nodig is voor een succesvolle transitie naar een circulaire economie.

Meer informatie
Diensten

Diensten

Om grondstoffen uiteindelijk zorgvuldiger te kunnen inzetten, is allereerst control over de afvalstromen noodzakelijk. Feitelijk inzicht is onmisbaar om de juiste verbetermaatregelen te nemen.

Meer informatie
Markten

Markten

Milgro richt zich met name op (middel)grote bedrijven binnen een zestal sectoren, te weten Voeding, Retail, Logistiek, Mobiliteit, Bouw & Industrie en Smart Resource Areas.

Meer informatie

Organisatie

Milgro is een onafhankelijke ‘solution provider’ op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement. Milgro is geen consultancyfirma. We zijn niet sec een adviseur, maar vooral een regisseur.

Meer informatie
Innovatie

Innovatie

Vernieuwing is voor Milgro een constante. Milgro investeert dan ook voortdurend in innovatie. Leidend daarin zijn onze visie op een zorgvuldige omgang met grond-stoffen en synergie door samenwerking.

Meer informatie

Contact

Wilt u contact met ons opnemen of wilt u bij ons langskomen in Rotterdam? We vertellen u graag welke oplossingen we voor uw situatie bieden.
We horen graag van u.

Meer informatie