Naar boven

Nieuws

Milgro benoemd tot FD Gazelle 2018

Milgro benoemd tot FD Gazelle 2018

woensdag 17 oktober 2018

Voor het tweede jaar op rij is Milgro uitgeroepen tot FD Gazelle en behoort daarmee tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

Lees meer
Regie over afvalstromen op nieuwe locatie DHL

Regie over afvalstromen op nieuwe locatie DHL

maandag 8 oktober 2018 Milgro heeft vanaf de tekentafel meegedacht over het beheersen van de afvalstromen op de nieuwe sorteerlocatie van DHL Parcel.
Lees meer
Duurzaam afvalbeheer autobedrijf Pala Group

Duurzaam afvalbeheer autobedrijf Pala Group

donderdag 13 september 2018

De Pala Group, negen BMW-dealers en een schadeherstelbedrijf, is per 1 augustus 2018 een samenwerking aangegaan met Milgro.

Lees meer

More return on resources

Milgro is marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement. Als outsourcing partner neemt Milgro het integrale afvalmanagementproces van bedrijven over. Vanuit een sluitend digitaal proces, volledige data en specialistisch vakmanschap stuurt Milgro op betere kosten-, milieu- en grondstofprestaties voor haar opdrachtgevers. Haar kernpropositie, samen te vatten als ‘winstgevende duurzaamheid’, wordt zichtbaar in een zeer overtuigend track record bij opdrachtgevers uit de top van het (inter)nationale bedrijfsleven. Meer informatie

Wastelab is het innovatiecentrum van de Milgro Groep. Wastelab faciliteert, implementeert en versnelt innovaties in de verwerking, recycling en valorisatie van afval- en reststromen. Meer informatie

Milgro is kernlid van de Taskforce Circular Economy in Food. Naast de samenwerking aan de strategische invulling van het programma en het concretiseren van de aanpak heeft Milgro een belangrijke uitvoerende rol in de Taskforce. Milgro maakt onder andere voedselverspilling zichtbaar en meetbaar door middel van monitoring. Ook begeleidt Milgro bedrijven bij de (hogere) valorisatie van reststromen. Meer informatie

Data

Milgro zorgt ervoor dat een zorgvuldige inzet van grondstoffen gebaseerd is op juiste data. Wij leveren de control room die nodig is voor een succesvolle transitie naar een circulaire economie.

Meer informatie
Diensten

Diensten

Om grondstoffen uiteindelijk zorgvuldiger te kunnen inzetten, is allereerst control over de afvalstromen noodzakelijk. Feitelijk inzicht is onmisbaar om de juiste verbetermaatregelen te nemen.

Meer informatie
Markten

Markten

Milgro richt zich met name op (middel)grote bedrijven binnen een zestal sectoren, te weten Voeding, Retail, Logistiek, Mobiliteit, Bouw & Industrie en Smart Resource Areas.

Meer informatie

Organisatie

Milgro is een onafhankelijke ‘solution provider’ op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement. Milgro is geen consultancyfirma. We zijn niet sec een adviseur, maar vooral een regisseur.

Meer informatie
Innovatie

Innovatie

Vernieuwing is voor Milgro een constante. Milgro investeert dan ook voortdurend in innovatie. Leidend daarin zijn onze visie op een zorgvuldige omgang met grond-stoffen en synergie door samenwerking.

Meer informatie

Contact

Wilt u contact met ons opnemen of wilt u bij ons langskomen in Rotterdam? We vertellen u graag welke oplossingen we voor uw situatie bieden.
We horen graag van u.

Meer informatie