Naar boven

Ben je gedreven en wil je vanaf de start van je carrière direct actief meewerken aan een duurzamere toekomst? Kom bij ons jezelf uitdagen en ontwikkelen. In verband met sterke groei zijn wij op zoek naar:

Young Professionals

Ambitieus | Leergierig | Kritisch | Commercieel

Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van de marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement, met opdrachtgevers als AkzoNobel, Royal FrieslandCampina PON en Coolblue. We zijn in heel Nederland actief en breiden ook internationaal sterk uit.

Het team waar je deel vanuit maakt (zoals Food, Industrie, Logistiek/Supply Chain en Mobiliteit) is continu bezig de afval- en grondstofprestaties van opdrachtgevers te verbeteren op basis van een unieke en bewezen (digitale) aanpak.

Wat ga je doen?

 • Je gaat gelijk aan de slag als Technical Specialist. Je doet kennis van ons vak op, leert goed met ons managementsysteem omgaan en analyseert en interpreteert data. Je begint met een breed palet van (ondersteunende) werkzaamheden en pakt deze proactief en met enthousiasme op.
 • Steeds meer ga je vanuit inzicht en data sturing geven aan het verbeteren van de inzamelstructuren voor afvalstromen bij onze klanten. Je rekent business cases door, interpreteert data, trends en benchmarks en vertaalt dit naar verbetervoorstellen die je samen met de consultant opstelt.
 • Als Technical Specialist ben je ook degene die de consultant wijst op de ontwikkelingen met betrekking tot de doelstellingen bij de klant. Wat dit precies inhoudt en hoe je dit doet, leer je tijdens specifieke trainingen.
 • Met ervaren (consultant)collega’s ga je mee naar klanten. Zo krijg je steeds meer persoonlijk contact met de klant, dat je zelfstandig verder uitbouwt.
 • Je leert en ontwikkelt je in enkele jaren tot een young professional. Met interne en externe trainingen, intervisie en opdrachten op het gebied van adviseurschap, commerciële vaardigheden en persoonlijke effectiviteit, word je hierin gestimuleerd en ondersteund. Afhankelijk van ambitie, interesse en competenties groei je door in je bestaande functie of word je voorbereid op een andere functie, zoals bijvoorbeeld Consultant Resource Management: dé expert op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een hbo- of academische opleiding in bijv. technische- of bedrijfswetenschappen met goede resultaten voltooid.
 • Door je sterke analytische en projectmatige kwaliteiten leer je snel omgaan met data-analyse tools en je hebt een commerciële instelling.
 • Elke dag haal je het beste uit jezelf en je schroomt niet om kritisch naar jezelf te kijken om jezelf te verbeteren.
 • Je bent energiek, communicatief sterk, nieuwsgierig en je hebt een winnaarsmentaliteit;
 • Onze dynamische, ondernemende cultuur sluit naadloos aan bij jouw karakter.

Wat bieden wij je?

 • Young professionals krijgen mooie kansen én faciliteiten om mee te groeien met ons bedrijf, zowel persoonlijk als professioneel.
 • Een prettige werkomgeving met ruim 90 ambitieuze, collegiale, resultaatgerichte en gezellige collega’s.
 • Ons kantoor is inspirerend, comfortabel en uniek.
 • De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor deze fulltime functie zijn marktconform.
 • De personeelsvereniging van Milgro is zeer actief en organiseert het hele jaar door leuke borrels, gezellige feestjes en mooie evenementen.

Merijn Technical Specialist

“De kennis die ik heb opgedaan op de universiteit, leer ik bij Milgro in de praktijk toepassen. Het effect van de verbeteringen die we doorvoeren, wordt gemeten en zie ik terug in de data van de grondstofstromen. Zo hebben mijn acties direct effect op een duurzamer afvalmanagement bij onze klanten.”

Noor Technical Specialist

“Na mijn afstudeeronderzoek bij Milgro ben ik in dienst getreden als Technical Specialist. Samen met andere nieuwe medewerkers ben ik direct gestart met de Milgro Academy om me te verdiepen in het werkveld. Ik heb veel geleerd en kon direct aan de slag om echt een verschil te maken voor onze klanten.”

Over Milgro

Milgro is marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement en opereert als cleantech onderneming in het hart van de circulaire economie. Het geavanceerde, zelf ontwikkelde platform voor afval- en grondstoffenmanagement vormt de basis van onze activiteiten. Vanuit data, inzicht en specialistische intelligence realiseren wij winstgevende duurzaamheid voor onze klanten: een transitie met positieve impact op Profit, Planet en People.  

Milgro won de Oranje Handelsmissiefonds Prijs 2016, is één van de FD Gazellen 2017 en maakt deel uit van de Top 250 Groeibedrijven 2018.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV naar hr@milgro.nl. Heb je nog vragen over de functie of onze organisatie? Neem dan contact op met Daniëlle Krul. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.