Naar boven
Workshop Milgro tijdens congres Foodpolicy NL

Workshop Milgro tijdens congres Foodpolicy NL

vrijdag 25 maart 2016

Op 7 juni a.s. is Milgro prominent aanwezig op Foodpolicy’s Outbreakcongres. Foodpolicy’s Outbreak bekijkt maatschappelijke kwesties op kansen voor de foodbranche en zoekt daarbij naar praktische handvatten. Het thema is dit jaar ‘Raising the Bar in Sustainability’. 

Tijdens het congres, dat plaatsvindt in het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam, worden diverse workshops gegeven. Naast Coca-Cola, Albert Heijn, FrieslandCampina en Nespresso organiseert ook Milgro een inspirerende workshop. Onder de titel ‘Voor Verspilling geen Genade’ presenteert Milgro haar visie en aanpak voor het zichtbaar maken en terugdringen van de verspilling binnen voedingsproducerende en -verwerkende bedrijven. Hiermee zijn reducties in de verspilling van 15 tot 20 procent haalbaar.

FoodPolicy NL is een netwerk van vooruitstrevende managers uit de Nederlandse foodsector, gericht op het vertalen van maatschappelijke ontwikkelingen in commerciële kansen. Meer informatie over het congres is te vinden op www.foodpolicy-outbreak.nl.