Naar boven
Milgro vernieuwt ict-infrastructuur

Milgro vernieuwt ict-infrastructuur

donderdag 9 juli 2015

Door het outsourcen van de Hosted Desktop, de internetverbindingen en de private cloud servers waarop de acceptatie- en productieomgeving draaien, kunnen de ICT-specialisten van Milgro zich volledig focussen op de ontwikkeling van software voor de toekomst. 

Milgro’s core softwareplatform voor integraal afval- en grondstoffenmanagement vormt hierin het speerpunt. De nieuwe omgeving wordt actief beheerd door internedservices, dat drievoudig gecertificeerd is voor ISO (ISO 20000, ISO 9001 en ISO 27001), beschikt over PCI-DSS en ISO 14001 compliant datacenters en ISAE-3402 type II geaccrediteerd is.

Ruud Hageman, Chief Operating Officer van Milgro, is blij met deze stap: “Ons procesmanagement is nagenoeg volledig gedigitaliseerd en opdrachtgevers willen in toenemende mate op basis van 24/7/365 door Milgro ondersteund worden. Dit stelt verdergaande eisen aan de kwaliteit, continuïteit en performance van onze ICT-omgeving. Die brengen we nu op een nog hoger niveau. Omdat de omgeving dual datacenter is uitgevoerd, heeft een eventuele verstoring in één van de datacenters geen gevolgen voor de beschikbaarheid van de bedrijfskritische onderdelen. Kortom, betrouwbaarheid, continuïteit en beveiliging zijn gewaarborgd”.